2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

47 heti horoszkóp

 

Végeláthatatlannak tűnik a feladatok sora, és nem tudja, hogy hol is kezdjen hozzá az elvégzésükhöz. Nem ártana pedig sorrendet felállítani, mert összecsapnak a feje felett a hullámok.
Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődjön. Valaki a héten ugyanis borsot törhet az orra alá.
Sok mindent nem tud tenni a jelenlegi helyzetben, sőt az a legjobb, ha semmit sem csinál. Bármibe fog is ugyanis, mindenhonnan a múlt köszön vissza, azt pedig nagyon nem szeretné.
Most már végre sikerül elhatároznia magát, hogy rendet rak a környezetében. Éppen itt az ideje egy alapos lomtalanításnak, higgye el, hogy sokkal jobban fogja majd magát érezni utána.
Megengedhetne magának néhány nap kikapcsolódást, ugyanis mintha nem lennének teljesen rendben az idegei mostanában. Túlságosan sok terhet vállalt magára, s ez megbosszulhatja magát.
Nem érdemes semmit sem sürgetni, mindennek eljön a maga ideje, akkor, amikor valóban a legnagyobb szükség lesz rá. Ha megfontoltan cselekszik, nem érhetik kellemetlen meglepetések.
A héten olyan feladatokkal bízhatják meg, amelyekről úgy érzi, meghaladják az erejét, ezért egy kissé megijed. Mivel azonban nem ismer lehetetlent, most is hamar megtalálja a megoldás útját.
Elég sokat vállal most magára, ezért szinte elvész a részletek között. A fontos dolgokat, amelyektől sokat remél, érdemes lenne még most, a héten elvégeznie, a többi azonban ráér később is.
Ön most bátran hallgathat a megérzéseire, mert most sem hagyják cserben. Megpróbálják ugyan egyesek zavarba hozni önt, de rövidesen felhagynak ezzel a teljesen reménytelen kísérlettel.
Nem az a legfontosabb most az ön számára, hogy a karrierjét építgesse, sokkal inkább a magánéletét szeretné rendbe hozni. A hét úgy alakulhat, hogy az első lépéseket megteheti.
Humorérzéke most is megmenti majd attól, hogy bármilyen baklövést elkövessen. Ön ugyanis most hajlamos arra, hogy meggondolatlanul cselekedjen, és senki sincs, aki figyelmeztethetné.
Ne aggódjon, nem lesz semmi baj, minden simán fog menni. Ha ön is ráhangolódik a feladatokra, nem érheti meglepetés. Ne mutassa ki azonban, ha mégis félne valamitől, nehogy becsapják.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…