2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Emberölés Sajószentpéteren

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy sajószentpéteri férfival szemben. Az elsődleges adatok szerint november 21-én a az esti órákban előzetes szóváltás után a 44 éves B. I. Sajószentpéter belterületén megszúrt egy 25 éves helyi férfit. A szúrás következményeként a sértettet belehalt sérülésébe.
Az eljárás eddigi adatai szerint a bűncselekmény egy előző nap történt szóváltás következménye. Ekkor a 25 éves sértett dulakodott a gyanúsított testvérével. A 44 éves férfi pedig bosszúból sújtott le áldozatára. A rendőrség, a sajószentpéteri férfit őrizetbe vette, egyben a hatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának bíróság elrendelésére.
Információs háttér:  

A Büntető Törvénykönyv szerint, aki mást megöl, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

A legjobb licit aranyat ér!
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén résztvevők szó szerint bearanyozhatják a napjukat, ha sikerül nyertes ajánlatot tenni a mintegy…