2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF

Emberölés Sajószentpéteren

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy sajószentpéteri férfival szemben. Az elsődleges adatok szerint november 21-én a az esti órákban előzetes szóváltás után a 44 éves B. I. Sajószentpéter belterületén megszúrt egy 25 éves helyi férfit. A szúrás következményeként a sértettet belehalt sérülésébe.
Az eljárás eddigi adatai szerint a bűncselekmény egy előző nap történt szóváltás következménye. Ekkor a 25 éves sértett dulakodott a gyanúsított testvérével. A 44 éves férfi pedig bosszúból sújtott le áldozatára. A rendőrség, a sajószentpéteri férfit őrizetbe vette, egyben a hatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának bíróság elrendelésére.
Információs háttér:  

A Büntető Törvénykönyv szerint, aki mást megöl, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…
Két számla kimaradt!
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy építőipari vállalkozás áfabevallásai és az Online Számla rendszerben érkező adatok között eltérést talált. Enne…

További cikkek