2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: bevárta, majd arcon ütötte

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség annak a férfinak az ügyét, aki belekötött, majd egy makkoshotykai buszmegállóban súlyosan bántalmazott egy fiatalembert.
A Sárospataki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 26 éves makkoshotykai férfival szemben.

A rendőrség ügyeletére 2014. október 12-én 20 óra körüli időben érkezett bejelentés, miszerint a Makkoshotyka községben található buszmegállóban verekedés történt.

A helyszíni intézkedések, majd az azt követő eljárás során kiderült, hogy M. Tamás, 26 éves helyi lakos az italbolt előtt belekötött, majd később a település buszmegállójában bevárva rátámadt és többször megütötte tőle két évvel fiatalabb falubelijét. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, állkapocscsonttörést szenvedett.

Az ügyben indított nyomozást a Sárospataki Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek