2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
Elfogás csokor a rendőröktől

Jutalom a transzformátor tolvajok elfogóinak

Jutalom a transzformátor tolvajok elfogóinakA Sárospataki Rendőrkapitányság nyomozójának eredményes felderítő munkáját jutalmazta ünnepélyes keretek között az ELMÜ-ÉMÁSZ Zrt. képviselője az elmúlt héten.

Hans-Günter Hogg úr, az ELMÜ-ÉMÁSZ Zrt. igazgatóságának tagja egy még az előző év első félévében elkövetett bűncselekmény sorozat sikeres felgöngyölítéséért mondott köszönetet a rendőrségnek és adott át jutalmat a vizsgálatot irányító nyomozónak. Az áramszolgáltató képviselője többek között kiemelte a transzformátorok megrongálásával elkövetett bűncselekmények visszaszorítása érdekében a szolgáltató szorosan együttműködik a rendőrséggel, aminek munkáját minden területen igyekszik támogatni.

A Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén 2008. februárjában és márciusában több külterületen álló transzformátort rongáltak meg. Az elkövetők a bűncselekményekkel majd négy millió forintos kárt okoztak a szolgáltatónak. Három transzformátorból több mint 400 liternyi olajat engedtek le az akkor még ismeretlen tettesek. Az ügyet Szabó Béla r. főhadnagy kapta meg, akinek kollégáival együtt végzett állhatatos, és aprólékos nyomozása után sikerült elfognia az elkövetőket. A rendőrség az eredményes nyomozás után az ügyet lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…