2024. 05. 9. csütörtök

Gergely
1 EUR 389 HUF
1 GBP 452 HUF
Őrizetben a molotovkoktélos támadók (B-A-Z. MRFK)

Díjkitűzés – Halált okozó testi sértés Kazincbarcikán

Kazincbarcikán június 13-án éjszaka bántalmaztak, majd életveszélyesen megsebesítettek egy 18 éves fiatalembert, aki kórházba szállítását követően elhalálozott. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az elkövető(k) mielőbbi kézrekerítése érdekében 300 000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Egy kazincbarcikai szórakozó helyen egy csoportos garázdaság sajnálatos következményeként megsebesítettek egy helyi fiatalembert. A 18 éves sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, amelyek következtében a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült az életét megmenteni.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó test sértés gyanúja miatt nyomozást rendelt el, a főkapitányság vezetője pedig a bűncselekmény elkövetésével
megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére 300.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni hívja a bűnügyi osztály 06-46/514-579-es számát, illetve bejelentés tehető az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon is.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli! Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei RFK Kommunikációs Iroda.

(B-A-Z. MRFK)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…

További cikkek