2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

A rendőrség útját állta az útonállónak

Miután a rendőrök elfogták előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a miskolci férfit, aki útonállásszerűen rabolt ki két férfit.

Még november elsején a kora esti órákban minden előzetes szóváltás vagy figyelmeztetés nélkül a 38 éves L. L. útonállásszerűen megtámadott két férfit. A közterületi rablás során az elkövető az egyik férfi zsebéből majd 20 000 forintot lopott el, s mindeközben bántalmazta mindkét sértetett. Egyikük nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg a másik áldozat könnyű sérüléseket szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás intenzitását jól szemlélteti, hogy az elkövetőt már másnap délután őrizetbe vette a rendőrség, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság november 5-én a délelőtti órákban elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján:

MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek