2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 1-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt huszonnégy órában egy halálos, két súlyos és ugyanennyi könnyű sérülésekkel járó közlekedési baleset történt.


A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a megszokásból való vezetés a megváltozott időjárási viszonyoknál nem jó megoldás! Esőben, ködben jobban csúsznak a kerekek, megnő a féktávolság és a megcsúszás veszélye fenyeget. A közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén több mint egy tucat elkövetőt vettek szabálysértési őrizetbe, többek között falopásért, rendzavarásért és garázdaság miatt.

Egy-egy esetet kibontva az ózdi rendőrök például állampolgári bejelentés alapján vettek szabálysértési őrizetbe egy tolvajt. A férfi, amikor tetten érték őt a járőrök épp egy teherautóból akarta kiszerelni és eltulajdonítani a jármű akkumulátorát. Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított szabálysértési eljárást az ügyben.

Egy miskolci férfi a Búza téren a déli órákban kiabált az árusokkal, vevőkkel vagyis mindenkivel, aki körülötte állt. Végül a vele szemben intézkedő rendőröket sem kímélte. A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfival szemben garázdaság miatt indított eljárást.

Mezőcsáton pedig ellenőrzés alá vontak a járőrök egy helyi férfit, aki feltehetően ittas állapota miatt erőteljesen sérelmezte az eljárást. A verbális agresszióját kerékpárjának földhöz vágásával tetézte. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást az ügyben.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek