2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 2-án is több esetben történt rendőri intézkedés, összességében azonban rendőri szempontból az elmúlt huszonnégy óra csendes volt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt huszonnégy órában egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a megszokásból való vezetés a megváltozott időjárási viszonyoknál nem jó megoldás! Esőben, ködben jobban csúsznak a kerekek, megnő a féktávolság és a megcsúszás veszélye fenyeget. A közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén több férfit vettek őrizetbe többek között falopásért, vagy elfogató parancs alapján.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek