2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
Kapcsolat Rod Stewarttal

Kapcsolat Rod Stewarttal

Kapcsolat Rod StewarttalSzombaton ismét megrendezték a Kapcsolat koncertet. 14. alkalommal élvezhették az érdeklődők  a  Felvonulási téren az ingyenes koncertet. Európa egyik legnagyobb zenei eseményén ezúttal  a megközelítőleg 250 millió lemezt és kislemezt eladó Rod Stewart lépett fel.

A koncerten Rod Stewart előtt öt Megasztár: Gáspár Laci, Király Viktor, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi és Oláh Ibolya énekelt a húsztagú Modern Art Orchestra kíséretével.A 14. T-Mobile Kapcsolat koncert helyszínét hat nappal a koncert előtt kezdték el építeni. 14 hang-, 16 fény- és 16 videótechnikus, valamint 80 rakodómunkás dolgozik a következő napokban azon, hogy egy tökéletes mini várost építsenek fel az ’56-osok terén. A színpad és a lelátók felállításához; az öltözők, az éttermek és a többi, színfal mögötti helyiség felépítéséhez 23 tonnányi hang- és fénytechnikai berendezést függesztenek fel.

Az előkészületek megdöbbentő számú ember munkáját igényelték: az elő- és utómunkálatokat is beleszámítva csaknem ezren dolgoztak azon, hogy megvalósuljon a koncert. A kivetítők kép- és hangminőségét speciális delay-tornyok segítették, aminek köszönhetően egészen a Hősök teréig élvezhető volt az előadás. A külön erre a turnéra készített képi díszlet a zenekar mögötti 150 nm-es kivetítőkön tárult a közönség elé.-írta a zene.hu.

„Rod Stewart magával hozza konyháját és annak személyzetét, csapata 280 kg jeget és 200 db törülközőt kért, illetve operáló kocsit és motoros rendőröket is. Ezek a kívánságok – a Kapcsolat koncert 13 korábbi évéhez viszonyítva – nem kirívóak. Rod Stewart egyébként Nürnbergből érkezett Magyarországra, és Budapestről Bécsbe utazik majd tovább.” – nyilatkozták Gőz László és Brády Márton, a Kapcsolat koncert főszervezői.

 

Fotók Folly Károly

www.fkphoto.hu

 

Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal Kapcsolat Rod Stewarttal

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek