2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Zöld Nyíl- következő lépések

A villamos pálya rekonstrukció következő lépéseként 2010. október 4-től lezárják az Üteg utcát. Ezért a 21, 21A jelzésű autóbuszok a József Attila utca – Szondi György utca terelőútvonalon közlekednek.

A 21, 21A-s járatok az Újgyőri főtér irányába a Szondi György utcán található (a volt 101 B-s járat) ideiglenes megállóhelyről indulnak, majd a Baross Gábor utcán található 1-es autóbusz Tiszai pályaudvar irányába lévő Üteg u. megállóhelyén állnak meg. A Selyemréttől változatlanul közlekednek. A járatok a Szondi György u. irányába, az Üteg u. megálló helyett, a 7-es autóbusz Baross Gábor u megállóhelyén, majd az Üteg utca- Szondi György utca kereszteződése előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2010. október 8-tól megkezdődnek az áram alá helyezési munkálatok is, ez a Tüzér utca Thököly utca közötti pályaszakaszt és az MVK Zrt. központi telephelyét, valamint a bekötő vágány szakaszokat érinti. Az áram alá helyezés a 600 Volt-os egyenáramú részeket (földkábel, légkábel, felsővezeték, nyomvonalon lévő kapcsolószekrények) fogalja magába. Ezen áram alá helyezendő részek érintése életveszélyes, megközelítésük tilos.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum