2021. 09. 22. szerda

Móric
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

Balhés autós üldözés

Egy vélt vagy valós sérelem miatt kialakult perpatvarból lett  végül bántalmazás, autós üldözés, baseball ütős támadás, ittas vezetés. Gyakorlatilag az összes, az ügyben érintettel szemben indult valamilyen rendőrségi eljárás.

A történet a napokban késő este kezdődött, amikor az egyik újcsanálosi szórakozóhelyen egy fiatal pár férfi tagját szó szerint kiütötték, majd az elkövető haza indult. A sértett ittas barátnője autóba ült, hogy megtorolja a kedvesét ért sérelmeket. A lány kétszer is megpróbálta elütni a támadót, aki kerítésekre ugrált, hogy megmenekülhessen. Az autós üldözést végül és úgymond egy közintézmény kapuja állított meg, mivel a sofőr neki hajtott annak. Ezek után a lány visszament a szórakozóhelyre, míg a menekülő munícióért indult haza.

Az autóval üldözött támadó egy baseball ütővel tért vissza a balhé kiinduló pontjára, ahol a fából készült alkalmatossággal beverte annak a járműnek a szélvédőjét, ami elől korábban menekülnie kellett.

Az időközben megindult rendőrségi eljárások során az intézkedő rendőröknek feltűnt a településen csalinkázó autó, mint kiderült a járművet az a férfi vezette, akit a perpatvar legelején megtámadtak. A férfi ellenőrzése során azonban fény derült arra, hogy ittasan ült a volán mögé, ráadásul eltiltás hatása alatt vezetett, így őt szabálysértési őrizetbe vette a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Az ügyben a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti és Bűnügyi Osztályai folytatnak az eljárásokat. A támadóval szemben, aki később menekülésre kényszerült két rendbeli garázdaság, az üldöző nővel szemben közúti veszélyeztetés bűntette és ittas vezetés miatt indult eljárás, és harmadsorban a kiütött sértettel szemben pedig szabálysértési eljárás indult.

A Szerencsi Rendőrkapitányság az ügyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum