2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Vigyázat: Csalók, rémhírkeltők!

A MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatához a napokban többször eljutott az a hír, hogy felhasználóikat telefonon arról tájékoztatták, hogy vízmintavételre és vízminőségi problémákra hivatkozva szakemberek fogják felkeresni őket otthonukban. Az interneten is megjelentek erre utaló rágalmak. A MIVÍZ Kft. nyomatékosan kijelenti, hogy ilyen vizsgálatokat nem tervezett, nem is kíván a jövőben sem végrehajtani. A szakmai, hatósági előírások alapján nincs mintavételezésre szükség a lakásokban. Az ivóvíz minősége kiváló.
Mint közismert, Miskolc városa és a MIVÍZ Kft. az elmúlt években közel 10 milliárd forintos víziközmű fejlesztést hajtott végre, azért, hogy mindenhol és mindig biztonságos, minőségi ivóvízellátás legyen Miskolcon. A kiépített új biztonsági rendszer kizárja a vízminőségi probléma előfordulását.
E mellett a társaság minden víztermelő telepére minőségvédelmi online monitoring rendszert telepített a kristálytiszta, kiemelten jó minőségű ivóvíz-szolgáltatás érdekében.
Magyarországon elsőként a MIVÍZ Kft. készített Vízbiztonsági tervet, mely szintén garantálja a minőségi csapvizet.
A folyamat legjelentősebb állomása a nemrég átadott és sikeresen üzemelő miskolctapolcai víztisztítómű. A világszínvonalú ivóvíz-tisztítási technológia kiváló ízű- és minőségű ivóvízellátást tesz lehetővé Miskolcon.
A méltatlan híresztelések miatt MIVÍZ Kft. ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.
Ha bárkit hasonló módon meg akarnak téveszteni, kérjük, forduljon azonnal a hatóságokhoz!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek