2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Megkapta a júdáspénzt a földmutyiért a Fazekas-család

Alig kezdődött el a fideszes földprivatizáció, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter unokatestvérének fia máris 150 millió forintért vásárolt földeket. A videófelvételeken látszik, hogy a Fidesz még biodíszleteket is rendelt az árverésre, akiknek 100 millió forintjuk még van a földvásárlásra, de plusz félmilliójuk már pont nincs, ha a Fazekas-rokon az “ellenfél”.
Orbán bűnszövetkezete a fideszes feudalizmus alapjait rakja le az állami földbirtokok szétlopásával. A valódi gazdák csak meghökkenten nézik, ahogy a fideszes rokonok százmilliós tételben vásárolják fel a magyar földeket, hogy aztán megkaparinthassák a föld után járó EU-s támogatásokat – akár akkor is, ha a föld aztán parlagon hever. Mészáros Lőrinc – és most a Fazekas-rokon után – tucatszámra “derül majd ki” a fideszes politikusokról, hogy családjuk tulajdonképpen évszázadok óta földműveléssel foglalkozik. Ha űrállomásprivatizációt hajtana végre a Fidesz, akkor a fideszesek most természetesen űrhajósok lennének.

A Demokratikus Koalíció szerint a történelemkönyvekben Torgyán József mellett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nevéhez fűződik majd a magyar gazdák, és a magyar mezőgazdaság tönkretétele, az állami földek kiárusítása a rokonoknak és haveroknak. A DK azt a Sokak Magyarországát építené fel a kormányváltás után, amiben a földek nem a mohó kevesek, hanem a valóban földműveléssel foglalkozók szorgos kezeibe kerülnek.

Nagy-Huszein Tibor
Alelnök DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum