2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Változás az AVE Miskolcnál

Új ügyvezető a cég élén

 A mai naptól az AVE Miskolc Kft. ügyvezetői pozícióját a korábban több hulladékgazdálkodási céget is vezető Majoros Róbert tölti be. Molnár Attila, a cég korábbi ügyvezetője közös megegyezéssel, a megváltozott hulladékgazdálkodási szabályozásra hivatkozva, ügyvezetői pozíciójáról lemondott.

Majoros Róbert közgazdász, környezetvédelmi szakember, 2002-től irányítási, koordinálási, egyéb vezetői és igazgatói szerepkörökben dolgozott többek között a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.-nél, a Homokhátsági Regionális Zrt.-nél, a Remondis Kft.-nél és az Észak-Balatoni Hulladékgazdálkodási Kft.-nél. Eddigi szakmai karriere során többek között a regionális hulladékgazdálkodási közszolgáltatási rendszerek üzemeltetésével, a hulladékkezelési technológiák irányításával foglalkozott.

Jelenleg az AVE Miskolc Kft. ügyvezetői pozíciója mellett a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. irányítását is ellátja.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…