2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Készenléti Rendőrség: Intézkedés a vonaton is

A Készenléti Rendőrség munkatársa vonaton utazott, amikor a jegyvizsgáló bejelentése alapján szolgálatba helyezte magát.
Három férfivel szemben intézkedett egy szolgálaton kívüli rendőr 2013. november 12-én 18 óra 20 perckor a Szerencs és Sátoraljaújhely között közlekedő személyvonaton. A szolgálatba tartó rendőrrel a vonatszerelvény jegyvizsgálója közölte, hogy három férfi jogosulatlanul vette igénybe az utazási kedvezményre jogosító hatósági igazolványt.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársa szolgálatba helyezte magát, majd az adatok egyeztetése után értesítette a Sárospataki Rendőrkapitányságot. A járőrök az állomáson átvett férfiakat előállították a rendőrkapitányságra. A hatóság visszaélés okirattal bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 18 éves K. Mátéval, a 23 éves K. Zsolttal és a 18 éves S. Károllyal szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek