2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF

Változás a villamospótlók közlekedésében november 22-től

Társaságunk folyamatosan figyeli az Újgyőri főtér és Diósgyőr között közlekedő villamospótló járatok utasforgalmának alakulását.

Honlapunkon kérdőív segítségével kérdeztük meg utasaink véleményét a járattal kapcsolatban. A kérdőívek eredménye, és az első két hét tapasztalata alapján 2010. november 22-től az utazási igényekhez jobban illeszkedő menetrend lép életbe, melynek részeként az utasok kérésére a járat megáll az Újgyőri főtér 1-es, 1A-s megállóhelyén is.

A villamospótlóknak az Újgyőri főtér 1-es, 1A-s autóbuszok megállóhelyén történő megállításával kívánunk jobb átszállási kapcsolatot biztosítani az Újgyőri főtér végállomásról induló autóbuszokhoz. Villamosra továbbra is a körforgalom után, az Ady Művelődési Ház előtti megállóhelyről szállhatnak át kényelmesen.

A villamospótlók új menetrendje november 20-tól vehető át az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztáraiban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…