2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Üteg utca útburkolat felújítása Miskolcon

2013. április 13-tól útburkolat felújítás miatt lezárásra kerül az Üteg utca, a Baross Gábor utcai kereszteződéstől a Szekerész utcai kereszteződésig. A lezárással érintett viszonylatok járatainak útvonala az alábbi módon változik. 21B viszonylat közlekedése:

Az autóbuszok a Szondi György u. – József Attila u. – Baross G. u. terelőútvonalon közlekednek.

A  Szondi György utcai megállóhely helyett, a járatokat a Szondi György utcán (József Attila és Üteg utca közzé eső része) kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet igénybe venni.

Szondi Gy. u. érintésével közlekedő járatok útvonala:

Az 21-es és 31-es autóbuszok, valamint az éjszakai villamospótlók a Szinva u. – Szondi Gy. u. – József A. u. – Baross G. u. útvonalon közlekednek, a 21B-s autóbuszok ideiglenes megállóhelyén történik meg az utasok le és felszállása.

Az 1-es autóbuszok 22:10-kor, és 23:50-kor induló járatai a Baross G. u. – József A. u. – Szondi Gy. u. útvonalon közlekednek, a 21B-s autóbuszok ideiglenes megállóhelyén történik meg az utasok le és felszállása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum