2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Takarít a város

Több, mint kétszázan csatlakoztak a „Tavaszi szél – takarít a város” akcióhoz Miskolcon.

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Miskolc Holding idén is megrendezi a „Tavaszi- Szél 2012” szemétszedési akciót.


Az akciónkhoz csatlakozott a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 30 fővel, a Kós Károly Építőipari Szakközépiskola és az Avasi Hagyományőrzők, valamint a lakosság ugyancsak 30 fővel, de meghívtuk az Avasi Pincék Asztaltársaságát, az Avasi Arborétumot, Bormúzeumot, Bortanyát is, így holnap több, mint kétszázan takarítjuk az avasi domboldalt és a Kilátó környékét.

A szemétszedés ideje : 2012. április 18-án (szerda) 09.00-12.00 óra.

Találkozó 9 órakor a Szent István téren. (Kitartó eső esetén a rendezvény elmarad és egy másik időpontban rendezzük)

A takarítás menetének ismertetése után csapatokban elkezdődik a takarítás a Latabár soron, a lépcsősoron, a Hideg sor irányába a közút kezdetéig.

11 órakor az Avasi kilátó környékét takarítja Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, az alpolgármesterek, és a Miskolc Holding vezetősége.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…