2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Szülinapi Belmondo-koncert a Zöld Pardonban

Idei első, budapesti szabadtéri koncertjét Czutor Zoltán frontember születésnapján, május 2-án a Zöld Pardonban adja a Belmondo vendégművészekkel és meglepetésekkel. A zenekar közben folyamatosan járja az országot, és rendre kalandokba keveredik: Nyíregyházán a Belmondo felfedezte a legcoolabb pénztárost, Berettyóújfaluban pedig a koncert után Czutor Zoli kémia órát tart gimnazistáknak.

Jó hangulatú, energikus, táncos bulira várja rajongóit a Belmondo május 2-án a Zöld Pardonban. A zenekar idei első, budapesti szabadtéri koncertjén meglepetések várnak a közönségre és a frontemberre is.
– A novemberben megjelent, Mikor című új nagylemezünk dalai mellett a régebbi slágereinket és egy-két nagyon ritkán játszott szerzeményünket is előadjuk. A tehetséges, fiatal beatbox előadó, Jammal szinte már állandó tag nálunk, így vele is találkozhat a közönség. Emellett meghívunk néhány olyan művészt is, akik a Belmondo őszre várható, angol nyelvű lemezére fordítják a dalszövegeket. Egyikük a Subscribe zenekar metalpacsirtája, akivel várhatóan duettet fogunk énekelni. Mivel a koncert napján lesz a születésnapom, a zenésztársaim egyéb meglepetésekkel is készülnek, de ezeket értelemszerűen nem osztották meg velem – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A Belmondo a vidéki nagyvárosokban élő rajongóit sem hanyagolja el, hiszen folyamatosan járja az országot. A zenekar április 20-án a dorogi +21 Klubban, április 30-án a szegedi Újszegedi ligetben, május 4-én a hajdúszoboszlói Rock Caféban, május 5-én a szolnoki Frakk Lazító és Klubban, május 11-én a kecskeméti Technika Házában, május 12-én pedig Zalaegerszegen az Egerszeg Fesztiválon lép fel. Néhány nappal ezelőtt a zenekar tagjai meghökkentő produkciót kaptak ajándékba Nyíregyházán.
– A koncert előtt bementünk egy hipermarketbe, ahol felismert minket a pénztárban dolgozó srác. Puskás Gábornak hívják és kiderült, hogy freestyle rapper, ezért Jammal elkezdett szájdobolni, amire Gábor rögtönzött egy kis előadást. Annyira megtetszett nekünk, hogy meghívtuk az esti koncertünkre egy kis közös zenélésre – tette hozzá Czutor Zoltán.  

A zenekar a következő hetekben is készül rendhagyó koncertekre. A budapesti Aranyember Fesztiválon április 28-án a PeCsa Music Hallban a Nyers együttes régi slágereit adják elő a fiúk Belmondo Retro címmel. Május 4-én pedig a berettyóújfalui Arany János Gimnáziumban a végzős diákoknak ad koncertet a zenekar. Az iskola tanulóinak ráadásul ezen a napon Czutor Zoltán tart majd rendhagyó kémia foglalkozást, hiszen a népszerű zenész eredeti szakmája biológia-kémia szakos tanár.

Figyelem! A sajtóanyagban szereplő videóban 18 éven felülieknek szóló tartalom található!

A nyíregyházi freestyle rapper és a Belmondo találkozása:

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek