2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Szikszó ösztöndíjasai

Hagyomány már  Szikszón , hogy a város támogatja a tehetséges közép és felsőoktatási képzésben részt vevő diákjait. A napokban  zárult le a pályázat elbírálása és született döntés az idei iskolaév nyerteseiről.
Szikszó  számára fontos, hogy  a  tehetség , teljesítmény alapján támogassuk azokat a szikszói diákokat, akik kiemelkedőek a tanulmányaikban – mondja Füzesséri József , Szikszó polgármestere. A település gazdasági fejlődése lehetővé teszi, hogy évről évre  egy iskolai esztendőn keresztül  hozzájáruljunk  a diákok költségeihez. A nyílt pályázat, ami egy kidolgozott szempontrendszer szerint működik, nagyon népszerű a szikszói lakhellyel rendelkező diákok körében. Ez egy igazi megmérettetés, és nemcsak anyagi segítség, de büszkeség is ma Szikszó Ösztöndíjasának lenni.

Az idei esztendő díjazottjai :

Az I. kategóriájának nyertese: Molnár István, a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi   Karának hallgatója,  akit Szikszó Város Önkormányzata (2015. szeptemberétől, 2016. júniusáig) minden hónap 10. napjáig nettó 30.000.-Ft összegű ösztöndíjban részesíti

A III. kategória  nyertese: Balák Bálint, a Debreceni Egyetem Pszichológia szakos hallgatója, akit Szikszó Város Önkormányzata (2015. szeptemberétől, 2016. júniusáig) minden hónap 10. napjáig nettó 10.000.-Ft összegű ösztöndíjban részesíti.

A  III. kategória  díjazottja:  Leskó Luca,  a Fráter György Katolikus Gimnázium tanulója,  akit Szikszó Város Önkormányzata (2015. szeptemberétől, 2016. júniusáig) minden hónap 10. napjáig nettó 10.000.-Ft összegű ösztöndíjban részesíti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek