2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Idén az igazi Mikulás látogatott el a szikszói óvodásokhoz

Idén az igazi Mikulás látogatott el a szikszói óvodásokhoz

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a XIXO gondoskodott a szikszói óvodások Mikulás ajándékáról. Az idei év azonban egészen különleges volt az apróságok életében, mert nem más, mint az igazi, lappföldi Mikulás, Joulopukki látogatott el hozzájuk december 3-án.


Minden évben a XIXO üdítőitalok gyártója, a HELL ENERGY Magyarország Kft. gondoskodik a szikszói kicsik Mikulás ünnepségéről. A miskolctapolcai Avalon Parkban három hetet vendégeskedő Joulupukki csütörtökön látogatott el a Szikszói Városi Egységes Óvoda és Bölcsőde gyerekeihez, hogy idén személyesen adja át ajándékait. A kicsik már hetek óta készültek a különleges napra, dalokkal, versekkel várták a Nagyszakállút.

“Nem csak a kicsik számára volt fantasztikus élmény a mai nap. Felnőttként átélni a lappföldi Mikulással való találkozást sem mindennapi érzés. A programnak köszönhetőn én is átérezhettem ugyanazt az izgatott várakozást, mint gyerekkoromban. Az óvodások  boldogságtól ragyogó arca úgy gondolom nem csak egy visszaigazolás a program fontosságáról, de egyben felér egy ajándékkal a szervezők felé is” – nyilatkozta Füzesséri József, Szikszó polgármestere.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…