2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

DK: Hiteles országimázs lett a milánói világkiállítás magyar pavilonjából

Az RTL Klub adta hírül, hogy az olasz bíróság lefoglalta a milánói világkiállítás magyar pavilonját, mert az olasz kivitelező cég szerint a magyar állam nem fizette ki őket. Az expo magyar pavilonjával kapcsolatos számtalan korrupciógyanús seftelés a bírósági lefoglalással együtt változott hirtelen az Orbán-kormány ámokfutását valóban jelképező performansszá.
Milánóban sem történt más, mint ami hazánk mindennapjait jellemzi. A kormány soha nem látott munkákra fizetett ki százmilliókat a saját embereinek – többek között biztonsági álszakértője feleségének – miközben nem fizette ki azokat, akik valóban dolgoztak a projekten. Ez valóban szimbolizálja azt az országot, ahol nem fizetik ki a tanárokat, nincs pénz az iskolák fűtésére, krétára, kórházi cérnára, ellenben van pénz a fideszes haverok milliárdossá tételére. A különbség csupán annyi, hogy az olasz bírósággal ellentétben a Polt Péter vezette magyar ügyészség nem hogy hivatalból nem indított eljárást, még a feljelentéseket is elutasította.

A Demokratikus Koalíció szerint a Milánóban lefoglalt magyar pavilon kiválóan bemutatja a világnak hazánk jelenlegi működését. A DK szerint a kormányváltás utáni független igazságszolgáltatás egy lapon fogja vizsgálni a közpénzeket bezsebelő fideszes politikusokat, és az őket mosdató fideszes ügyészeket.

Varju László
Alelnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Komolyan veszi azt a régi mondást Bódi Sylvi, hogy „minden nap egy alma az orvost távol tartja”. A modell, aki aranykalászos gazda minősítéssel is ren…
A Filharmónia Magyarország miskolci bérletének új évadát a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje nyitja meg 2021. október 26-án a Miskolcon a Művészete…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum