2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Azonosított ózdi rablók

A rendőrök két órán belül azonosították azokat a támadókat, akik Ózdon egy idős asszony szatyrát akarták erőszakkal elvenni.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint két fiatal fiú Ózdon, 2015. december 2-án 10 óra 35 perckor a Kazinczy úton sétáló 73 éves nő kezéből ki akarta tépni a szatyrát. A dulakodás közben földre esett sértettől a támadók nem tudták megszerezni az értékeit, így zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről.

A lakossági bejelentéstől számított két órán belül a nyomozók azonosították a támadókat. A rendőrök elfogták majd bűnügyi őrizetbe vették a rablók egyikét. Az Ózdi Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi 16 éves társát, akivel szemben elfogató parancsot adott ki a hatóság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum