2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szeméthegyek Miskolctapolcán az ünnep után

A hosszú hétvégén, a jó időben nagyon sokan piknikeztek kinn a miskolctapolcai Hejő ligetben. A fotók magukért beszélnek, noha nem profi fotós, hanem egy Kedves Olvasónk juttatta el szerkesztőségünkhöz. Szemetesek nincsenek, így szeméttel borított a Hejő liget, Wc nincs, így a kiserdő emberi ürülékkel teli. A Hejőben szemétszigeteket visz a víz. S, ha még ez sem lenne elég, a szél vidáman sodorja a kakás papírokat, szerte az üdülőövezetben.

Így várjuk a turistákat. Ez a néhány százezer forintból megoldható feladat, 20 éve minden hétvége, ünnep után felmerül. Jómagam már több tucatszor leírtam, elmondtam, munkájukért jól megfizetett illetékeseknek. Sokan és sokszor felhívta a figyelmet rá az itt élő lakosság is. Vajon mi kell még ahhoz, hogy az egyszerű állampolgár szavát meghallják a tisztelt választott döntéshozók? Egy jó kiadós fertőzés?  Hiába lesz itt egyszer  korszerű élményfürdő, ha ez a kép fogadja az ideérkező vendéget, már innen visszafordul. Ajánlom az önkormányzati képviselő, és a Városgazda figyelmébe!!!

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…