2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

A 20 ÉVES FULBRIGHT BIZOTTSÁG ÖSZTÖNDÍJAKAT HIRDET

A 20 ÉVES FULBRIGHT BIZOTTSÁG
ÖSZTÖNDÍJAKAT HIRDET

az
EGYESÜLT ÁLLAMOKBA
a
2013-2014-ES TANÉVRE

A magyar Fulbright Bizottság és a Fulbright Alumni Egyesület ebben az évben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Az ünnepi eseménysorozat részeként 2012 tavaszán több magyarországi városban tartunk előadásokat az ösztöndíjakról és a program működéséről.

A világ legnagyobb nemzetközi oktatási csereprogramját, a Fulbright Programot az Egyesült Államok és a résztvevő partner országok kormányai támogatják, hogy ezzel is elősegítsék az Egyesült Államok és a világ más országai népeinek kölcsönös megértését. A Program évente világszerte körülbelül 8000 új ösztöndíjat biztosít az érdeklődő pályázók számára.

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2013-2014-es tanévre szóló ösztöndíjait. Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel, valamint megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni.

Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet.
Az angol nyelvű pályázat beadási határideje:
2012. május 7.

A Bizottság tájékoztató előadást tart az ösztöndíjakról és a pályázás folyamatáról Miskolcon

2012. március 21. szerdán 10 órakor
a Miskolci Egyetemen
a Szenátusi Tanácsteremben
3515 Miskolc – Egyetemváros

– s —               – s —             – s —

Emelett a helyi Fulbright Alumni Chepter szervez egy kerekasztal beszélgetést, a 20 éves évforduló kapcsán, ahol résztvevők a személyes Fulbright tapasztalataikról beszélnek, különös tekintettel arra, hogy a Fulbright hogyan segítette elő a szakmai előmenetelüket.

Időpont: 2012. március 21. szerdán 14 óra
Helyszín: Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, A/6. ép. 31. Dékáni Tanácsterem
Előadók: Dr. Fülöp Gyula (ME-GTK), Dr. Lévayné Dr. Fazekas Judit (ME-ÁJK), Dr. Kirs Eszter (ME-ÁJK), Dr. Szűcs Péter (ME-MFK), Dr. Tóth Anikó (ME-MFK), Török Zsuzsanna (ME-BTK)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek