2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Mezőkövesdi csónakbaleset – Két ember ült a felborult csónakban, egyikük meghalt

Mezőkövesdi csónakbaleset – Két ember ült a felborult csónakban, egyikük meghalt

Két ember ült a Mezőkövesd közelében lévő tavon szombaton felborult csónakban, egyikük kiúszott, a másik férfi azonban meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Rinyu Zsuzsanna elmondta, hogy az első jelzések szerint öten voltak a csónakban, de később kiderült, hogy két férfi ült benne. Egyiküknek sikerült kiúsznia, a másik, egy középkorú nyékládházi férfi holttestét a búvárok találták meg.

A szóvivő utalt arra, hogy az első információkban három gyermekről is szó volt, akik partra úsztak, róluk azonban kiderült, csak arra jártak, amikor az eset történt. A csónak Mezőkövesd és Szentistván között, a repülőtérnél lévő úgynevezett katonai tavon borult fel szombaton késő este.
MTI

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…