2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Régi-új vezető a Miskolci Önkormányzati Rendészet élén

Régi-új vezető kerül a Miskolci Önkormányzati Rendészet élére a közgyűlés csütörtöki döntésének megfelelően – a szervezetet Vincze Csaba, 58 éves nyugalmazott rendőr alezredes irányítja majd.

 Vincze Csaba ózdi születésű, rendőri pályáját járőrként kezdte, és az ország legnagyobb vidéki közrendvédelmi osztályának vezetőjeként fejezte be. Tanította a jövő rendőreit a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban és dolgozott multinacionális vállalatoknál biztonsági vezetőként. Ezt követően alapítója és első vezetője volt a Miskolci Önkormányzati Rendészetnek, az ország első ilyen jellegű szervezetének, majd Kazincbarcikán, az ottani rendészet első embereként folytatta a munkát, egészen mostanáig.

 

Vincze Csaba a vezetői pályázatra benyújtott anyagában úgy fogalmazott: „Nagyon fontosnak tartottam és tartom ma is, hogy biztonságos utcákat, közterületeket csakis hatékony összefogással, a rendvédelmi és rendészeti szervek, valamint civil szerveződések és a biztonságért tenni akaró állampolgárok szoros együttműködésével lehet biztonságosabbá, élhetőbbé alakítani. Mindezt nem öncélúan, hanem a városlakók érdekében, biztonságuk megteremtéséért kell megtenni.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…