2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Új forgalomélénkítő kampányokat indít az MTÜ

Új forgalomélénkítő kampányokat indít az MTÜ

Először 2020. november 6. és 15. között a Szent Márton-napi hagyományokat, majd november 16-tól Magyarország téli élménykínálatát népszerűsítik a kampányok.
Az MTÜ ennek kapcsán várja turisztikai attrakciók és szolgáltatók (például szálláshelyek, wellness fürdők, múzeumok, stb.) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. november 16. és 2021. január 3. között Magyarország télen is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

Továbbá azon éttermek jelentkezését is várják, amelyek a Márton-napi gasztronómiai hagyományok megismertetése és népszerűsítése érdekében működnének együtt a november 6-15. közötti időszakban, és ehhez kapcsolódóan az újborra és a libára épülő menühöz Márton-napi Libalakomanéven speciális ajánlatot hoznak létre.

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

Kérjük, hogy a Márton-napi Libalakoma kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2020. november 5-ig, míg a Magyarország télen is vár! kampány esetében 2020. november 11-ig szíveskedjenek jelezni az alábbi linken elérhető adatlap kitöltésével:

https://csodasmagyarorszag.hu/kampanyjelentkezes
További kérdés esetén a kampany@mtu.gov.hu e-mail címen állnak rendelkezésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek