2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Projekt a Nyitnikék Óvodában

BEFEJEZŐDIK A „NYITNIKÉK ÓVODA ÓVODAI DAJKÁK FOGLALKOZTATÁSA” CÍMŰ PROJEKT 2015. 11. 30-ÁN.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Nyitnikék Óvoda óvodai dajkák foglalkoztatása” című,  projektjében 2 (fő) óvodai dajkát foglalkoztatott.
A pályázatnak köszönhetően az önkormányzat 2014. december 1-től 2015. november 30-ig támogatott foglalkoztatás keretében, majd ezt követően további 3 hónapig önerőből foglalkoztatja a dajkákat.
Az érintettek „A kezdő munkavállalók, dajkák személyes és szakmai kompetenciáinak fejlesztése a tolerancia, az empátia és a konfliktuskezelés terén” elnevezésű tréningen vettek részt a projektben. Továbbá a dajkák képzésére szupervízort és mentort biztosított az önkormányzat.

A program összköltsége 6.421 ezer Ft, amelynek 100%-a támogatás. Ehhez Miskolc Megyei Jogú Város a továbbfoglalkoztatással 930 ezer Ft önrésszel járul hozzá. A projekt a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek