2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Partnerségépítés és településfejlesztés Miskolcon

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Államreform Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Partnerségépítés és településfejlesztés Miskolcon” című projektjében civil szervezetekkel, vállalkozókkal és közigazgatási szereplőkkel meglévő kapcsolatait erősítette.
2014. szeptember 29-én tartották a „Partnerségépítés és településfejlesztés Miskolcon” című pályázat záró rendezvényét a miskolci városházán.
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Regionális Civil Központ Alapítvánnyal konzorciumi együttműködés keretében közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítését szolgáló projektet valósított meg. A pályázat részeként civil, vállalkozói és közigazgatási szektort célzó rendezvényeket, képzéseket szerveztek. A pályázat kapcsán kilenc kerekasztal-beszélgetést rendeztek, melyeken az egyes csoportok delegáltjai vettek részt. A rendezvényeken igyekeztek olyan témákat előtérbe helyezni, melyek elősegíthetik a folyamatos, hatékony kommunikációt és információáramlást a szervezetek között.
Az összejövetelek célja a tapasztalatcsere megvalósítása, a problémamegoldás és a közös stratégiai célok meghatározása valamint a civil szervezetek, a vállalkozások és az önkormányzatok között meglévő kapcsolat megerősítése, a megfelelő partnerségi hálók kialakítása volt.
A projekt eredményeként 18 db együttműködési és 2 db hálózatosodási megállapodás került aláírásra.
Miskolc MJV Önkormányzata az Államreform Operatív Programon keretében részesült a vissza nem térítendő támogatásban melyet többek között arra használhatott fel, hogy a fent említett programsorozatban erősíthesse meg civil szervezetekkel, vállalkozásokkal, közizgatási szereplőkkel meglévő kapcsolatait.
A projekt célja a közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Miskolcon és a térségben egy magasabb közigazgatási teljesítmény elérése érdekében.
A projekt 100 %-os támogatási intenzitású, összköltsége 19,99 millió forint. A projekt az Államreform Operatív Program keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…