2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárban Sztár maszkmesterét „vérbe fagyva” találta párja a szobaközepén

A Sztárban Sztár maszkmesterét „vérbe fagyva” találta párja a szobaközepén

Van az a nő, aki minden este más pasival találja szembe magát otthon. A férfi ilyenkor magánnyomozót fogad, majd ő utána nyomoznak és végül az is kiderül, hogy ő a nyomozó.

Ez nem egy Agatha Christie regény, és nem is egy kusza szerelmi háromszög, hanem Rausch Bernadett maszkmester és Csizmadia Gergely színész élte.

Gergely a múlt héten párját, Bettit „vérbe fagyva” találta a szoba közepén. Körülötte minden tiszta vér volt, és egy hatalmas konyhakés állt ki a nyakából. Betti, azaz Rausch Bernadett volt az, aki az elmúlt hetekben a Sztárban Sztár színpadán mindenkit megváltoztatott.
–„Az első pillanatban tényleg a szívbajt hozta rám. Rögtön felidéztem a tv szerepem szerinti nyomozó figuráját, mit is kell ilyenkor csinálni. De aztán persze rájöttem, hogy megint próbál valamit. Imádja a horror történeteket…” – mondja a színész, aki szerepei és szinkronjai miatt meglehetősen sok rendőrségi jelenetet látott már. (CSI – Helyszínelők, Magánnyomozók – a szerk.)

„Imádom a munkám, és a Sztárban Sztár óriási kihívás volt, mind szakmai, mind magánéleti szempontból” – mondja Betti, aki szerencsére jól van, és nem lett áldozata egy kusza szerelmi szálnak.  – “Gergő nagyon jól állta a sarat! Főleg, amikor rajta próbáltam ki egy- egy maszkot, hogy megtudjam hogyan is fest élő alakon. Akkor tényleg minden este más pasim volt.” – tette hozzá boldogan, hiszen most, hogy vége a Sztárban Sztár munkáinak egy kicsit a pihenésre is koncentrálhatnak. A pár már a karácsonyt tervezgeti. Remélhetőleg Betti akkor nem egy horror figurává alakítja át kedvesét!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Janza Kata és kisfia
Egész életében vagány anyuka volt Janza Kata! A színésznő sosem a kanapén üldögélő szülők táborát erősítette, fiával minden sportot kipróbált. Kata a …

További cikkek