2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. november 4-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A szerencsi járőrök egy férfit garázdaságért, az edelényi rendőrök egy főt fatolvajlásért, míg a tiszaújvárosi egyenruhások egy nőt lopásért, további egy személyt pedig az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. A Miskolci Járásbíróság és a Miskolci Törvényszék lopás vétség miatt bocsátott ki elfogatóparancsot egy 16 éves fiatalkorú fiúval és F. Imre 25 éves miskolci lakosokkal szemben.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel végződő köztük egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek