2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Pályázatot hirdet az önkormányzat

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a város kulturális életének gazdagítására 2010. évben is meghirdeti a Mecénás pályázatot.

 

Pályázhatnak Miskolc város közigazgatási határain belül működő kulturális és művészeti egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, csoportok, civil szervezetek.

Kategóriák:

  1. Művelődési és művészeti alkotó közösségek, civil szervezetek

  2. Kórusok és öntevékeny zenei csoportok

  3. Szépirodalmi és művészeti kiadványok szerzői, vagy kiadói

 

Az elbírálásnál előnyt élveznek az újszerű kezdeményezések és a megfelelő önrész biztosítása, valamint az évfordulókhoz, kiemelten a Széchenyi Évhez kapcsolódó rendezvények, irodalmi munkák.

Pályázni az önkormányzat által kiadott adatlapon lehet:

  • adatlap és befizetési csekk személyesen szerezhető be Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális és Vendégforgalmi Osztályán  (3525 Miskolc, Batthyány u. 1.)

  • a pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.miskolc.hu internet címről.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2010. április 9.

Helye: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal  Kulturális és Vendégforgalmi Osztály, 3525 Miskolc, Batthyány u. 1.

 

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető a Kulturális és Vendégforgalmi Osztályon személyesen (Miskolc, Batthyány u. 1.) vagy telefonon (Tel.: 46/503-029).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…