2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Megújult a Szentpéteri kapui orvosi rendelő Miskolcon

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Szentpéteri kapui orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című projektjében a Szentpéteri kapui háziorvosi rendelő épületét korszerűsítette.
A pályázat megvalósítása során megújult az önkormányzati tulajdonban lévő Szentpéteri kapui háziorvosi és védőnői ellátásnak helyet adó rendelő épülete.
A fejlesztés keretében felújították az épület elektromos rendszerét, a korszerűtlen ajtókat, ablakokat új műanyag homlokzati nyílászárókra cserélték, valamint akadálymentesítették az ingatlant. Új várótermi padokat, pelenkázó asztalokat, hulladékgyűjtőket, közérdekű információk elhelyezésére alkalmas nagyméretű hirdetőtáblákat és defibrillátort is beszereztek.
A beruházásnak köszönhetően olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető, a 21. század követelményeinek megfelelő rendelőt alakítottak ki, mely minőségi egészségügyi ellátást biztosít a lakosság számára.
A projekt építési munkáira vonatkozó műszaki átadás-átvételi eljárás 2015. október 15-én zárult.
A projekt 100 %-os támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege 53.359.581 Ft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…