2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Czutor és a Dívák: kitárulkozó koncertsorozat

Közös akusztikus zenélésre és intim beszélgetésre hívja kedvenc díváit havonta egyszer egy-egy budapesti helyszínre Czutor Zoltán. A Nyers és a Belmondo frontembere első alkalommal az Anima Sound System énekesnőjét, Prieger Fannit látja vendégül október 31-én, szombaton 19 órától az Instantban. A program ingyenes. A szereplésre Pásztor Anna, Fábián Juli, Vincze Lilla, Galambos Dorina és Tarján Zsófia is igent mondott.


A Nyers és a Belmondo zenekarok frontembere, Czutor Zoltán az év elején jelentkezett pályafutása első és valószínűleg utolsó szólólemezével. A vezetéknevét viselő albumra a tőle megszokottnál is személyesebb hangvételű dalokat, afféle zenés blogbejegyzéseket válogatott az Artisjus-díjas dalszerző. Az intim, kitárulkozó szólófellépések után a Werk Akadémia tavaly végzett zenei menedzsment csoportja vetette fel, hogy érdemes lenne továbbgondolni ezeket az akusztikus koncerteket. Az ő javaslatukra született meg a Czutor és a Dívák című sorozat.

Czutor Zoltán havonta egyszer, mindig más budapesti helyszínen vendégül látja a hazai könnyűzenei élet egy-egy énekesnőjét. Az esteken Czutor Zoltán és az est dívája nemcsak zenél, hanem beszélget is. Mivel a hölgyek Czutor Zoltán régi barátai, sőt némelyikükkel közös dalt is készített már, feltehetően meztelenre vetkőztetik a szívüket a közönség előtt….
Az intim beszélgetések közben felcsendülnek a Nyers, a Belmondo és Czutor Zoltán szólóslágerei, valamint a meghívott énekesnő dalai, és természetesen közös akusztikus produkcióval is készülnek a művészek a közös kedvenceiktől.

A Czutor és a Dívák című sorozat első állomása október 31-én, szombaton 19 órakor kezdődik az Instant udvarán. A vendég Prieger Fanni, az Anima Sound System énekesnője lesz. A belépés ingyenes.

A folytatásban a tervek szerint Pásztor Anna (Anna & The Barbies), Vincze Lilla (Napoleon Boulevard, Fábián Juli, Galambos Dorina (Mrs.Columbo) és Tarján Zsófia (Honeybeast) lesz a vendég.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…