2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Hány miskolci nyugdíjast tett tönkre eddig a Fidesz?

Kriza Ákos csapata azzal vádolja a Jobbikot, hogy megalázzuk a nyugdíjasokat, csak mert kimondjuk az igazat. Kimondjuk azt, hogy a Fidesz egyetlen célja a Salkaházi-programmal az időskorúak megvásárlása. A kormánypárt az elmúlt években nyugdíjasok tömegeit tette tönkre Miskolcon is, és most azt hiszik, néhány ingyen koncerttel meg évi 10 ezer forinttal feledtethetik mindezt.
A Fidesz ennél jóval többel tartozik azoknak a nyugdíjasoknak, akiknek a gyermekeit a megalázó bérekkel elüldözték Miskolcról, akiknek az egészségét tönkretették a több éves várólistákkal, a Diósgyőri és a Semmelweis Kórház leépítésével, akiket kisemmiztek a Quaestor-botránnyal, akiknek elvették a magánnyugdíjpénztári megtakarítását, akiket január 1-től építményadóval akarnak sújtani, ha nem tartják karban lyukói telküket, vagy akiket a Fidesz halálukig akar dolgoztatni, mert férfiként nem mehetnek nyugdíjba 40 év munka után.

Sokaknak tartozik nagyon sokkal a Fidesz. A Salkaházi-program csak álarc, ami mögött egy olyan városvezetés rejtőzik, amely nemrég egy 77 éves magyar néninek 3 napot adott arra a számozott utcákban, hogy összeszedje mások szemetét a portájáról, különben kilakoltatják. 77 évesen! Kik alázzák meg a nyugdíjasokat?

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…