2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Lószerszámokat kaptak a polgárőrök

Lószerszámokat kaptak a polgárőrökA mai napon Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornoktól, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitányától lovas felszerelési eszközöket vehettek át a megyei polgárőrök.

 

Lóval megerősített szolgálatban a Miskolc perem kerületi polgárőrök

A sajtónyilvános rendezvényen nyerget, kengyelt és más lovaglásnál használatos eszközöket vettek át a főkapitányságtól térítésmentesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség és azon belül is a Miskolc-Görömbölyi Polgárőr Egyesület tagjai.

Az eszközök átadásán jelen volt többek között Csóra György, a Megyei Polgárőr Szövetség Elnöke, valamint Paksiné Lőrincz Mária a Miskolc-Görömbölyi Polgárőr Egyesület Titkára valamint Nyírő Pál Miskolc Megyei Jogú Város Közbiztonsági tanácsnoka is.

A rendezvényen többek között elhangzott: az együttműködés kiváló a megyei rendőrök és polgárőrök között, a két szervezet összehangolt munkája – a közjó érdekében – jól kiegészíti egymást. A megyében idén feleslegessé vált rendőri lovas felszerelési eszközöket – a most megkötött haszonkölcsön-szerződés eredményeként – a jövőben polgárőr lovasok használhatják a közbiztonság támogatására.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…