2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Leszakadt egy újabb stukkó a miskolci főutcán

Miskolc belvárosában ma kora délután leszakadt egy újabb stukkó az egyik főutcai házról. A meglehetősen nagy mennyiségű törmelék beterítette a kirakat előtt az utcát.
Csak az volt a szerencse, hogy nem történt újabb tragédia, mert éppen abban a pillanatban nem lépett ki senki az üzletből. A karácsonyi bevásárlás miatt sokkal többen sétálnak a főutcán, mint egyébként, így tényleg csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset.

Bizonyára emlékeznek olvasóink arra a két évvel ezelőtti augusztusi tragédiára, amikor egy férfi halálát okozta a lezuhanó stukkó a Széchenyi utcán. Azután az önkormányzat szakemberei sok épületet átvizsgáltak, a meglazult gipsz-stukkókat leverték, de úgy tűnik a régi házaknál ezt folyamatosan kellene végezni, nem csak akciószerűen, vagy egy-egy tragédia után.
A rendőrség azonnal elkerítette a területet, az üzletet bezárták, de természetesen megoldás a problémára még nem született.Képeink tanúsága szerint a többi része sincs éppen jó állapotban az épületnek.
Később visszatérünk a problémára, megkérdezzük a MIK szakembereit, hogy mit tudnak tenni az újabb szerencsétlenség elkerülése érdekében.

OBE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek