2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lakossági fórum Miskolcon

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és  a kivitelező KÖTIVIÉP’B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft. LAKOSSÁGI FÓRUMOT tart, melyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín:    Selyemréti Általános Iskola
Cím:        Miskolc, Éder György u. 1.
Időpont:    2013. október 25. péntek, 17.00 óra    
A részben új nyomvonalon épülő 5844 m hosszú 2×1 sávos szakasz építése hamarosan elkezdődik, várhatóan 2015 késő tavaszán már használhatják a közlekedők. A tervezett út Miskolcot észak-északkelet irányban kerüli meg, folytatódva az M30 autópálya megépült csomópontjából a Miskolc Zsigmondi utca csomópontjáig.
A szakasz tartalmaz egy 2×52 m nyílású Sajó-hidat, négy vasbeton hidat, egy Arnót körüli körgátat, egy 4500 m hosszú észak-dél irányú vízleeresztő vápát, egy gátat az M30 alatti körforgalom bevédésére valamint 4 db földút csatlakozást is.
Az elkerülő út, mint I. fokú árvízvédelmi gát és az épülő egyéb műszaki megoldások segítségével a projekt teljes mértékben megoldja a térség minden településének árvízi problémáját és Miskolc északi 26-os irányából érkező forgalmának elterelését a centrumból, ezáltal tehermentesítve a várost.
Beruházó: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Kivitelező: KÖTIVIÉP’B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft.

A kivitelezés szerződéses összege: 13.998.763.587 Ft+Áfa
A beruházás tervezett befejezése: 2015. késő tavasz
A fórumon lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek