2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Készenléti Rendőrség: megtalálták az eltűnt fiút

A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy eltűnt személyként keresett fiút vontak ellenőrzés alá.
A rendőrök Rudabányán járőröztek 2013. október 17-én, amikor 13 óra 10 perckor intézkedés alá vontak egy fiatalembert. Az adategyeztetés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a 15 éves helyi fiatalkorú fiút a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság eltűntként keresi, mivel korábban engedély nélkül eltávozott egy gyermekvédelmi intézményből.

 A Készenléti Rendőrség járőrei a csellengőt előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, majd a szükséges egyeztetést követően a kurittyáni gyermekotthonba vitték.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek