2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kriza Ákos polgármester közleménye az N1tv riportjában elhangzott vádaskodásokra


Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatánál soha nem volt „feketekassza”, nincs és nem is lesz, aki alap nélkül rágalmaz és vádaskodik, annak bíróságon kell felelnie ezért. – írja közleményében Miskolc polgármestere.

„Rágalmak, alap nélküli vádaskodások hangzottak el Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával és személyemmel kapcsolatban 2016.01.15-én az N1tv „Kitálal a Fidesz titkos kampány-segítője” című riportjában.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatánál soha nem volt „feketekassza”, nincs és nem is lesz, aki alap nélkül rágalmaz és vádaskodik, annak bíróságon kell felelnie ezért.
Az alap nélkül vádaskodó vállalkozót az N1tv-nek adott interjúja alkalmával láttam és hallottam először, vele soha nem találkoztam. Az önkormányzat, és személyesen én sem álltam a vállalkozóval semmilyen jogviszonyban, minden állítása rágalom az önkormányzat és személyem irányában.
A vádaskodóval szemben az önkormányzat képviseletében, s a magam nevében megteszem a szükséges jogi lépéseket.” – zárul a polgármester közleménye.

Az ügy előzménye, hogy Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó azt állította a Jobbikhoz köthető N1TV-nek, hogy pénzt kapott a miskolci Fidesztől, hogy segítse őket a 2014-es önkormányzati választásokon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek