2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Közlekedési hírek Miskolcról

Megérkezett az új tornyos felső-vezeték szerelő jármű!

A Zöld Nyíl villamos projekt keretén belül begördült az MVK Zrt. központi telephelyére az új tornyos felsővezeték szerelő autó, mely az MVK Zrt. jármű flottájának részeként a felsővezeték rendszer karbantartási munkálatai során lesz használva. Az új jármű környezetbarát euro4-es motorral, esztétikus, ergonomikus és kényelmes belső térrel rendelkezik. A vezetőtérben elhelyezett kijelzővel, az autó alatt elhelyezett kamerával segíti a sínre való felállást. Az új szerelő autó összehasonlítva a régi járműveinkkel üdítő látványt fog jelenteni, ha a miskolciak munka közben fogják látni.

Első alkalommal a Mobilitási Héten megrendezésre kerülő MVK Zrt. Nyílt napon lehet majd megtekinteni a járművet az érdeklődőknek

Változás a garantáltan alacsony-padlós járatok közlekedésében

2011. szeptember 10-én és 11-én a 3-as, 4-es és 24-es autóbuszok vonalán nem tudjuk garantálni az alacsonypadlós járatok közlekedését, valamint szeptember 15-én és 16-án a 29-es és 32-es járatokon a menetrendben közzétett garantáltan alacsonypadlós járatok helyett a meghirdetett járatok utáni indulásban közlekedik alacsonypadlós autóbusz utasszámlálás miatt.

Kérjük azon fogyatékkal élő, kerekesszékhez kötött utasainkat, akik szeptember 10-én és 11-én kívánnak utazni a 24-es vonalán, előző nap 20:00-ig jelezzék utazási igényüket az MVK Zrt.-nél a 46/514-949-es telefonszámon.

Többletforduló a 21-esen

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2011. szeptember 12-től, az utazási igényre való tekintettel, munkanapokon a 21-es autóbusz menetrendjébe plusz egy forduló kerül beépítésre. A járat a Szondi György utcától 04:30-kor, illetve a Kandó Kálmán utcától 05:05-kor indul.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…