2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közeleg a miskolci vis maior alaphoz benyújtandó kérelmek leadási határideje

Mint ismeretes, a tavaszi esőzések miatt bekövetkezett árvíz és belvíz Miskolcon több magántulajdonban álló ingatlanban is károkat okozott.

Miskolc város közgyűlése júniusi ülésén egy városi vis maior alapot hozott létre, a magántulajdonokban, lakóépületekben keletkezett rendkívüli természeti károk enyhítésére. Ez a támogatás csak a Miskolc város közigazgatási területén bejelentett lakóhellyel rendelkező, s életvitelszerűen a városban tartózkodó azon személyekre terjed ki, akik a tulajdonukat képező-, vagy haszonélvezeti jogukkal terhelt, használatbavételi-, vagy fennmaradási engedéllyel rendelkező, vagy ezek hiányában a földhivatali ingatlan nyilvántartásban lakásként feltüntetett vis maior miatt anyagi kárt szenvedett lakóépületben, lakásban élnek.

A Miskolci önkormányzat ezúton is értesíti a károsultakat, hogy a 2010. május és június hónapban bekövetkezett vis maior kérelmüket 2010. július 15. napjáig nyújthatják be, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Egészségügyi, Családvédelmi és Foglalkoztatáspolitikai Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályán. (Miskolc, Petőfi u. 39.) A határidő letelte után nincs lehetőség kérelmek beadására.

Ügyfélfogadás minden munkanapon: hétfő – kedd – csütörtök 8.00 – 15.30, szerdán 8.00 – 17.00, péntek 8.00 – 11.30 óra

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek