2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Számos program várja a közönséget Tiszafüreden, a Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet napján

Számos program várja a közönséget Tiszafüreden, a Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet napján

Czene Attila nyitja meg a Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet rendezvényét

A Tiszafüredi Halas Napok három napos rendezvénysorozatán főattrakció lesz a Rippel fivérek egyedi és veszélyes mutatványa. Az ejtőernyővel tervezett produkciót halételek főzőversenye sztárokkal, extrém táncbemutató, sanzonműsor, wakeboard bemutató és a Shaolin mesterek előadása előzi meg. A kilencedik, Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet hivatalos eredményhirdetése után pedig, Rokker Zsoltti félórás műsora, illetve Ganxta Zolee és a Kartel élő koncertje várja a nagyérdeműt.

2010. július 10-én, Tiszafüreden számos gyermek- és felnőtt program övezi körül a Rippel fivérek ejtőernyős produkcióját. Már délelőtt elkezdődik a halételek főzőversenye, amelyen sztárvendégek mutatják be kulánáris tudásukat. Az extrém táncbemutató mellett, népzenei együttest, kortárs zenei műhelyt, sanzonműsort, K1 ökölvívó küzdelmeket és még Shaolin (Kung-fu) mesterek által bemutatott showt is láthatnak a kíváncsi szemek.

Czene Attila bevezetőjével kezdődik majd el a Rippel fivérek világrekord show-ja, illetve Szujó Zoltán műsorvezető fogja levezényelni, a tőle megszokott vidám és informatív stílusban, az egész estét kitöltő műsort. A Shaolin mesterek fogják bemutatójukkal felvezetni az estét, amelyet a NiteForce DJ, Davis fog zenei aláfestéssel kísérni.

A vakmerő és szemetgyönyörködtető pordukció lényegében a víziejtőernyőzés adoptációja, amelynek során különleges, páros mozdulatokat fog végezni a magasban a mozgásművész-akrobata testvérpár. A show kezdetén wakeboard vilagbajnokok és specialisták fokozzák majd a hangulatot. Ezt követően kezdődik el ténylegesen a közönséget elkápráztató világrekord kísérlet.

Az előkészületek az utolsó percig tartanak, mivel a horvátországi felkészülés nyílt vizen folyt, itt azonban szűk és rövid folyószakasz áll rendelkezésre, továbbá a szélviszonyok is okozhatnak váratlan meglepetéseket. ,,Szeretnénk újra lenyűgözni a közönséget, de nem lesz olyan könnyű, mint ahogy azt a tervezésnél gondoltuk. Tegnap is nekicsapódtunk a hajó oldalának, mert felerősödött szél, mint a feleveleket, úgy fújt el minket.”-nyilatkozta Rippel Viktor.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház dolgozói, gyermekei és az egész család számára ismét megszervezik a JUNIÁLIS…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…