2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Nem csalódhatnak a gyógyító fényben

Három hónappal ezelőtt nyitott Miskolcon a Sensolite Gyógycentrum,s a betegektől nagyon sok jót hallani a hatásáról. Egyik ismerősöm mesélte, hogy nagyon hamar rendbe jött gyermeke sportsérülése. Néhány kezelés után meggyógyult, a fájdalom viszont már az első után is megszűnt.
Rendkívül pozitív orvosi tapasztalatok vannak a Sensolite polarizált-fényterápiás orvostechnikai eszközzel kapcsolatban, s erről kérdeztem Domokiné Bordás Katát, a miskolci szalon tulajdonosát is:
– Én nem vagyok orvos, ezért csak azokat a tapasztalatokat tudom elmondani, amit itt nekünk a vendégek elmesélnek. Például azt jól látni, hogy az allergiás, aszmatikus tünetekre nagyon hatékony a kezelés.Miután az egyik, a pollenallergiások számára, legérintettebb időszak van most, sokan fordultak hozzánk emiatt, s valóban jobban érzik magukat a betegek néhány kezelés után. Amit Ön is említett a sportsérülésekre kiváló hatást gyakorol, mert sokkal hamarabb gyógyulnak az ütések, törések, zúzódások, húzódások. Rendkívül kedvező a hatás az izületi fájdalmak esetében is. Szinte nem is tudok olyan területet mondani, ahol a gyógyító fényben csalódnának a betegek.
-Úgy tudom, hogy meghosszabbították a kedvezményes akciójukat is, hogy még többen igénybe vehessék a jótékony kezelést.
– Igen, most augusztus 31-ig kedvezményesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat a vendégek, amelyről a helyszínen adunk részletes tájékoztatást, de azért azt is meg kell említenünk, hogy sok egészségpénztárral működünk együtt, így a kezeléseket a pénztártagok el is számolhatják. Mindenkinek azt ajánlom hogy látogasson el hozzánk, s személyesen győződjön meg mindarról amit a www. sensolite.hu weboldalunkon elolvas a gyógyító fény jótékony hatásáról.X

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek