2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Kórházi baleset ügyében nyomoznak

Kiesett egy beteg az edelényi kórház ablakán. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt nyomoz hónapok óta. Dr. Daher Pierre igazgató szerint nem történt mulasztás. Politikai okokat sejt dr. Daher Pierre a mögött, hogy most került nyilvánosságra az eset. Az ugyanis május 2-án történt, azaz hónapok teltek el azóta. Az ügyet elsőként napvilágra hozó eszakhirnok.com szerint viszont éppen az igazgató volt az, aki teljes hírzárlatot rendelt el a kórházban.
Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának a munkatársa a sajtó érdeklődésére elmondta: gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen szakértők bevonásával. Egy zavart állapotú asszony a neki beadott nyugtatók ellenére kilépett az első emeleti ablakból, s a lábát törte.
Dr. Daher Pierre szerint nem történt mulasztás, mivel – mint nyilatkozta – „nem lehet minden beteg mellé nővért állítani”.

forrás:edeleny.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…