2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF

Költségtakarékos fűtés, melegszik az időjárás

Az Országos Meteorológia Intézet előrejelzése alapján a héten tovább melegszik az időjárás, ezért szakaszos, költségtakarékos fűtést biztosít a MIHŐ, mindaddig amíg a külső hőmérséklet ezt indokolja.
A fűtésszolgáltatást 2017. szeptember 29-én kezdte meg a MIHŐ Miskolcon. Először szakaszosan, majd a napi átlagos külső hőmérséklet csökkenése alapján folyamatosan történt a lakások fűtése.
Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján, a napi legmagasabb hőmérsékletek a napokban 20 Celsius fok körül alakultak, ezért a MIHŐ visszaállt a szakaszos fűtésre. Ennek oka, a lakások túlfűtöttségének elkerülése, valamint a fogyasztók részére pénztárcabarát, költséghatékony fűtési szolgáltatás biztosítása.
A szakaszos fűtés azt jelenti, hogy a hőközpontban lévő automatika a külső hőmérséklet függvényében szabályozza a fűtést, éjszaka melegebb, nappal pedig akár teljesen hideg is lehet a radiátor az időjárástól függően.
Amennyiben a lakóközösségeknek folyamatos fűtésszolgáltatásra van igényük, azt kérjük, hogy a társasházközösség fűtési megbízottjai vagy a közös képviselők jelezzék a MIHŐ Kft. Műszaki Ügyeletének 06-46/379-450 vagy 06-46/379-360-as telefonszámain.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Műszaki Ügyelet e-mail címe megváltozott, mely helyesen muszakiugyelet@miho.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek