2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Ittasan, vezetői engedély nélkül, lejárt műszakival vezetett. Elfogták!

Lezárt ügyek: Ittasan, vezetői engedély nélkül, lejárt műszakival vezetett. Elfogták!

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a 47 éves férfinak az ügyében, akit két alkalommal szűrtek ki ittasan a forgalomból a rendőrök, egyszer oszlopnak is ütközött Miskolcon.


Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben. A 47 éves Sz. István 2017. június 24-én 21 óra körül közlekedett Miskolcon, a Pillangó utcában, amikor autójával nekiütközött egy oszlopnak. A balesetben egy vele utazó nő sérült meg könnyebben. A helyszínre érkező járőrök már otthonából állították elő a sofőrt, akivel szemben az alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket jelzett.

A rendőrség munkatársai 2017. augusztus 18-án 20 óra körül Miskolcon, a Zászló utcában – egy közúti közlekedési ellenőrzés során – újra kiszűrték a forgalomból Sz. Istvánt, aki megint ittasan ült a volán mögé.

A rendőrök megállapították mindkét alkalommal, hogy a járművének műszaki érvényessége lejárt, valamint kötelező felelősségbiztosítása nincs. Sz. István vezetői engedéllyel nem rendelkezik, illetve a járművezetéstől végleg el van tiltva.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum