2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Ittasan, vezetői engedély nélkül, lejárt műszakival vezetett. Elfogták!

Lezárt ügyek: Ittasan, vezetői engedély nélkül, lejárt műszakival vezetett. Elfogták!

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a 47 éves férfinak az ügyében, akit két alkalommal szűrtek ki ittasan a forgalomból a rendőrök, egyszer oszlopnak is ütközött Miskolcon.


Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben. A 47 éves Sz. István 2017. június 24-én 21 óra körül közlekedett Miskolcon, a Pillangó utcában, amikor autójával nekiütközött egy oszlopnak. A balesetben egy vele utazó nő sérült meg könnyebben. A helyszínre érkező járőrök már otthonából állították elő a sofőrt, akivel szemben az alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket jelzett.

A rendőrség munkatársai 2017. augusztus 18-án 20 óra körül Miskolcon, a Zászló utcában – egy közúti közlekedési ellenőrzés során – újra kiszűrték a forgalomból Sz. Istvánt, aki megint ittasan ült a volán mögé.

A rendőrök megállapították mindkét alkalommal, hogy a járművének műszaki érvényessége lejárt, valamint kötelező felelősségbiztosítása nincs. Sz. István vezetői engedéllyel nem rendelkezik, illetve a járművezetéstől végleg el van tiltva.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek