2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Kazincbarcikán nem lesz tanítási szünet

A jelenlegi időjárási helyzet alapján nem tartja indokoltnak tanítási szünet elrendelését a városvezetés.

Klimon István oktatásért felelős alpolgármester arról tájékoztatja az érintett családokat, hogy a jelenlegi időjárás nem indokolja központi tanítási szünet elrendelését, vagyis hétfőn normál munkarend szerint lesz oktatás a város általános iskoláiban. Kazincbarcika útjai jól járhatóak, a környező településeken sincsenek közlekedési akadályok, így a gyermekek iskolába jutása – mind iskolabusszal, mind egyénileg – biztosított. Amennyiben késő este, vagy éjszaka bármi olyan rendkívüli esemény, vagy körülmény merülne fel, ami az iskolába járást jelentősen befolyásolná, úgy abban az esetben újra napirendre kerülhet a kérdés – mondta Klimon István.
A téma kapcsán fontos megjegyezni, hogy a Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben (Árpád fejedelem és Kazinczy Ferenc Tagiskolák) egy korábbi döntés alapján pénteken és hétfőn központi tanítási szünet volt, illetve lesz, ám ez nincs összefüggésben a meteorológusok által jelzett rendkívüli hideggel és havazással.
Képforrás: O Pont fotó / Pálinkó Gábor

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…