2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Jövő héten indul az e-lakáspályázat!

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a jelenlegi veszélyhelyzetben is biztosítani kívánja az üres lakások iránti, kiemelkedő lakossági kereslet kielégítését.

Ezért a cégcsoport informatikai szakembereivel együttműködve az elmúlt néhány hétben kidolgozásra került egy elektronikus pályázati rendszer, mely lehetővé teszi az üres lakások megtekintését, a felújítási költségvetések megismerését elektronikus úton, személyes kontaktus nélkül.

Az elektronikus pályázati rendszer használatával a pályázóknak a benyújtáskor csak a pályázati adatlapot kell kitölteni, egyéb dokumentumokat nem kell csatolni, a feltüntetett adatok és nyilatkozatok valódiságáért büntetőjogi felelősséget vállalva. Így elkerülhető, hogy a pályázók a szükséges igazoló dokumentumokért közösségbe menjenek, egészségügyi kockázatot vállaljanak.

Az elektronikus pályázati rendszer elérhetőségét jövő hét elején teszi közzé a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a weboldalán: http://ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu/.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek