2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Jövő héten indul az e-lakáspályázat!

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a jelenlegi veszélyhelyzetben is biztosítani kívánja az üres lakások iránti, kiemelkedő lakossági kereslet kielégítését.

Ezért a cégcsoport informatikai szakembereivel együttműködve az elmúlt néhány hétben kidolgozásra került egy elektronikus pályázati rendszer, mely lehetővé teszi az üres lakások megtekintését, a felújítási költségvetések megismerését elektronikus úton, személyes kontaktus nélkül.

Az elektronikus pályázati rendszer használatával a pályázóknak a benyújtáskor csak a pályázati adatlapot kell kitölteni, egyéb dokumentumokat nem kell csatolni, a feltüntetett adatok és nyilatkozatok valódiságáért büntetőjogi felelősséget vállalva. Így elkerülhető, hogy a pályázók a szükséges igazoló dokumentumokért közösségbe menjenek, egészségügyi kockázatot vállaljanak.

Az elektronikus pályázati rendszer elérhetőségét jövő hét elején teszi közzé a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a weboldalán: http://ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu/.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum